BEREIDING

Zo maak je het:

Snijd een kap van het brood en hol het brood uit tot op de 3 cm van de wand. Verdeel het broodkruim in stukjes en bak deze in een koekenpan in 2 eetlepels i’TRE Cucina olijfolie knapperig bruin. Laat ze op keukenpapier uitlekken. Snijd de uiteinden van de haricots verts en snijd de boontjes in drieën.

Kook de boontjes in een pan met weinig water en wat i’TRE fijn zeezout in 4 minuten beetgaar. Spoel ze af in een zeef onder koud water. Verdeel de zalmmoten in stukjes. Snijd de olijven klein. Klop in een kom de i’TRE azijn met Mosterd Dillesaus, 3 eetlepels i’TRE Classico olijfolie, i’TRE fijn zeezout en peper tot dressing. Schep de gemengde salade met de boontjes, tomaat, uienringetjes en olijven er luchtig door.

Meng ook de stukjes i’TRE gerookte zalm en het gebakken brood erdoor. Schep de salade in het uitgeholde brood. Serveer direct en snijd het gevulde brood aan tafel in punten.

INGREDIËNTEN

Dit heb je nodig:

  • 250 gram gerookte i’TRE zalm
  • 1 ongesneden Franse Boule
  • 2 eetlepels Cucina olijfolie
  • 3 eetlepels Classico olijfolie
  • 150 gram haricots verts
  • 2 bosuitjes
  • 6 zwarte olijven
  • 150 gram gemengde (rocket)salade
  • 1 eetlepel azijn
  • 1 eetlepel i’TRE Mosterd Dillesaus
  • i’TRE fijn zeezout en verse gemalen peper

Heb jij ook een leuk recept met onze producten, mail het ons en we zorgen dat je recept gedeeld gaat worden op onze website. Tevens maak je kans op compleet proefpakket met i’TRE producten.

Mail ons je recept