BEREIDING

Zo maak je het:

Kook de pasta in het opgezette water. Laat ondertussen de truffelboter in een pan smelten. Voeg de eekhoorntjesbrood puree bij de gesmolten boter en laat deze in circa 2 minuten licht bruin worden. Giet de tagliolini af als het beetgaar is. Doe vervolgens de truffelboter en eekhoorntjesbrood puree bij de tagliolini en roer dit voorzichtig door elkaar. Verdeel de tagliolini over twee borden en strooi de zwarte truffelolie over de tagliolini en maak het af met geraspte i’TRE truffelkaas. Je bent klaar om te genieten van deze heerlijke tagliolini met truffelboter en eekhoorntjesbrood puree.

INGREDIËNTEN

Dit heb je nodig:

  • 250 gr. zwarte truffel tagliolini van Jimmy tartufi
  • 90 gr. witte truffel & eekhoorntjesbrood puree
  • 75 gr. zwarte truffelboter
  • 150 gr. truffelkaas
  • 50 ml. i’TRE truffelolie
  • Jimmy Tartufi zomer truffel ( te koop bij Qeuze.com )

Heb jij ook een leuk recept met onze producten, mail het ons en we zorgen dat je recept gedeeld gaat worden op onze website. Tevens maak je kans op compleet proefpakket met i’TRE producten.

Mail ons je recept