PASSIE VOOR

MOOIE DELICATESSEN

i’TRE delicatessen zijn tot stand gekomen uit een combinatie van kennis over en smaak en passie voor verfijnde delicatessen. Puur, perfectie en smaakvol zijn de drie hoofdkenmerken van het merk i’TRE dat ‘de drie’ betekent in het Italiaans. Zoals het gezegde het al vertelt: al het goede komt in drievoud.

De delicatessen van i’TRE spelen in op de laatste trends in de wereld van food. Onze specialisten zijn dan ook altijd een stap vooruit aan het denken als het gaat om nieuwe trends, smaken en ontwikkelingen. Of het nu gaat om de smaken zout, zoet, zuur of bitter. Wij kijken daarbij niet alleen naar de Nederlandse ontwikkelingen maar ook binnen Europa en zelfs daarbuiten.

sfeerbeeld itre olijfolie

I’TRE IS

PUUR

Puur staat voor de kwaliteit van de producten, zoals de Italianen het traditioneel al gewend zijn en de Spanjaarden niet anders willen bij hun delicatessen.

STREVEN NAAR

PERFECTIE

Perfectie staat voor de uitstraling die de producten stuk voor stuk bevatten. Met veel zorg en aandacht hebben onze designers de juiste combinatie gevonden tussen design en gebruiksgemak.

ALLES EVEN

SMAAKVOL

Smaakvol geselecteerd met de passie van de grootmeesters. Door diverse specialisten is er met zorgvuldigheid een aanbod van kwalitatieve producten samengesteld, getest en gekeurd.