BEREIDING

Hoe maak je het:

Breng de room en bouillons aan de kook. Bak de waterkers in de i’TRE olijfolie. Giet het kokende bouillonmengsel hierop en mix het direct met een staafmixer of blender door elkaar. Breng de soep op smaak met wat peper en zout en haal de soep door een zeef voor een egaal geheel.

Breek de kwarteleitjes één voor één open in een klein bakje azijn. Breng een pan water aan de kook en maak daarin een draaikolk. Giet vervolgens een kwarteleitje met azijn door de draaikolk heen. Draai het vuur uit en schep het eitje na 1,5 minuut uit het water. Koel het ei af in koud water. Herhaal dit met de rest van kwarteleitjes.

Snijd de zalm in blokjes van 2 bij 2 centimeter en leg ze in een diep bord samen met 2 kwarteteitjes. Schenk de soep erop.

Tip! Als u oud brood overhebt, kunt u hier croutons van maken voor bij de soep.

INGREDIËNTEN

Dit heb je nodig:

  • 250 gram i’TRE zalm
  • 500 gram room
  • 500 ml. kippenbouillon
  • 500 ml. groentebouillon
  • 2 bossen waterkers
  • 30 ml. i’TRE Cucina olijfolie
  • 8 kwarteleitjes

Heb jij ook een leuk recept met onze producten, mail het ons en we zorgen dat je recept gedeeld gaat worden op onze website. Tevens maak je kans op compleet proefpakket met i’TRE producten.

Mail ons je recept