BEREIDING

Zo maak je het:

Meng de olijfolie met het sap van een limoen en wat zout en peper. Marineer hier de coquilles in gedurende 1 tot maximaal 4 uur. Rooster wit brood mooi bruin en gebruik een rond figuur om hier een mooi rondje uit te steken. Plaats de gemarineerde coquille hierop en werk af met een redelijke hoeveelheid i’TRE baeri kaviaar. Bewerk de kaviaar met een prikker of de achterzijde van een vork tot het de vorm van een druiventros heeft. Maak het geheel af met wat peterselie. Dien het geheel direct op, zodat het brood lekker knapperig blijft. Dit gerecht smaakt het beste met champagne (online verkrijgbaar bij Qeuze.com).

INGREDIËNTEN

Dit heb je nodig:

  • 50 gram i’TRE Baeri kaviaar
  • 8 coquilles
  • 50 ml i’TRE Classico olijfolie
  • 1 limoen
  • zout en peper
  • 4 sneetjes wit brood
  • peterselie

Heb jij ook een leuk recept met onze producten, mail het ons en we zorgen dat je recept gedeeld gaat worden op onze website. Tevens maak je kans op compleet proefpakket met i’TRE producten.

Mail ons je recept